DENNA SIDA SKA INTE ANVÄNDAS, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN NYA VOLONTÄRSIDAN.

Min chattkö

Min profil

Välkommen till Min Sida!

Efter avslutat veckopass skall rapportering alltid skickas in! Ladda ned filen nedan, fyll i och skicka till jiin@boujt.se eller använd dig av formuläret nedan . Detta gäller även om du inte fått något mejl, någon fråga eller samtal under din vecka som syssnare.

Klicka här för att ladda ner dokumentet: Rapportering – jourpass (2)

JOURSCHEMAT HITTAR DU HÄR! (OBS!!!! ENDAST TEST, ANVÄND INTE DENNA LÄNK. DU HITTAR JOURSCHEMAT PÅ YAMMER)

https://sduf-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/olivia_boujt_se/EaWDTVL7Y-ZNmzMLnLNAhGABbTveXYts1npY3R0xswEohw?e=bfwfNd

MEJLINKORGEN

Glöm inte bort att se så att det finns mejl inne på fraga@boujt.se. Du ska kolla minst två gånger under ditt veckopass så att det inte finns obesvarade mejl. Om du ser ett mejl har du och din syssnarkollega ansvar att svara på det. Alla stödsökande ska få svar inom 1-2 dagar. Du hittar lösenordet till fraga@boujt.se i dokumentet “Mejlen och frågelådan” nedan.

-> LÄNK TILL OUTLOOK OFFICE <-

FRÅGOR I FRÅGELÅDAN

När det kommer in frågor till frågelådan så publiceras de här med datum. Om det kommer in en fråga under ditt veckopass har du ansvar för att svara på det tillsammans med den syssnare du delar veckopass med. Det är absolut inte ok att hoppa över frågorna i frågelådan under ditt veckopass!

Det går bra att teckna svar till frågelådan så översätter vi och lägger upp med svensk text. Du kan göra en filmfil och bifoga nedan.


  NYA FRÅGOR I FRÅGELÅDAN:

  Jag undrar vad en bra kompis är?

  Inkom den 27 jan 2020.

  LÄMNA IN JOURRAPPORT

   Jag har gjort följande under mitt veckopass;
   - Genomfört mitt chattpass Ja
   - Eller bytt chattpass med någon annan Ja
   - Gått in på fraga@boujt.se minst två gånger under mitt veckopass, och svarat på eventuella frågor som funnits där tillsammans med min syssnarkollega. Ja
   - Svarat på frågorna i frågelådan som dykt upp här tillsammans med min syssnarkollega, om det funnits några. Har kontrollerat att alla frågor blivit besvarade. Ja

   Om det är något du missat - genomför det innan du skickar in din jourrapport!

   FILER

   SYSSNARFORUM