Hur du kan få stöd

Vill du komma i kontakt med BOUJT? Det finns flera olika sätt!

Chatt


Vill du prata med någon? Handlar det kanske om något som känns jobbigt eller snarare kul? Det spelar ingen roll vad du vill prata om – du är alltid välkommen in till vår chatt. Vi erbjuder stödsamtal med utbildade syssnare. Du bestämmer själv om du vill kommunicera på svenskt teckenspråk eller skriven svenska.

TILL CHATTEN

Frågelådan


Har du en fundering som du vill få svar på? Då kan du skicka den till vår frågelåda! Du kan själv välja om du vill skicka in den på svenskt teckenspråk eller skriven svenska. Därefter läser våra syssnare igenom den, ser till att den blir anonym och lägger till sist upp den på hemsidan med svar.

TILL FRÅGELÅDAN

Mejl


Vill du hellre skicka ett mejl till oss? Det går också bra! Du kan skicka in ett textmejl eller en teckenspråksfilm. Du bestämmer själv hur vi ska svara – i text eller på teckenspråk. Klicka på länken så öppnas ditt e-postprogram eller mejla till fraga@boujt.se

TILL MEJLEN

Information


Här på vår webb finner du information om kroppen, känslor och rättigheter. Du kan t.ex. få information om hur man gör en polisanmälan eller vad du gör om du blir sexuellt trakasserad i skolan. Det finns tre olika sidor som riktar sig till åldrarna 7-14, 15-21 samt en sida som fokuserar på dina rättigheter.

TILL 7-14
TILL 15-21