Vår sjätte bemötandeutbildning i höst!

,

Välkommen att ansöka till vår nästa bemötandeutbildning 24-26 september!

Vill du bli syssnare hos BOUJT?✨ Det finns döva och hörselskadade barn och ungdomar som behöver prata med någon, har funderingar eller frågor! Känner du att du är bra på syssna? Vill du engagera dig i barn och ungdomar? Kom och bli syssnare hos oss! 🤩✨
Du är välkommen att söka till nästa bemötandeutbildning som tar plats 24-26 september 2021. Bemötandeutbildningen blir digital och du deltar hemifrån. Vem kan delta? Du!
Du ska vara minst 21 år, döv eller hörselskadad och brinna för att stötta, peppa och syssna på barn och ungdomar. SÖK! Som syssnare bidrar du till att BOUJT kan fortsätta vara en jour som målgruppen kan vända sig till. Mycket stöd finns att tillgå för den som är hörande, för den som är döv finns inte lika mycket. BOUJT är Sveriges enda jour som riktar till döva och hörselskadade barn och ungdomar mellan 6-21 år. Syssnaruppdraget är ett ideellt uppdrag. Du behöver endast en dator med webbkamera och Wi-Fi! Din uppgift är att ta emot samtal från barn och ungdomar, i video-eller textchatten, svara på deras mejl och frågor i frågelådan! 💛 För att bli syssnare behöver du delta med på den bemötandeutbildning som vi ordnar och det är helt gratis.
Du är aldrig ensam i ditt uppdrag. Ni är flera syssnare som samverkar/samarbetar och vi i BOUJT-teamet finns här för att stötta dig! ⭐️ Under utbildningen får du all information du behöver och hur du kan använda webben för att ge stöd till barn och ungdomar. Känner du att du passar som syssnare? Skicka in din ansökan till info@boujt.se senast den 1 september 2021!
Om du är nyfiken och vill veta mer berättar vi gärna mer om vår jourverksamhet. Har du frågor? Mejla info@boujt.se ✨💛 SÖK SÖK SÖK!

Vill du läsa mer om syssnaruppdraget? Klicka här!

BOUJT öppnar chatten på måndagar!

BOUJT kommer att ha chatten öppen på måndagar framöver, klockan...

Chatten har extraöppet vecka 9

Med anledning av attackerna mot Ukraina och den oro som...