Tre år som Arvsfonden-projekt är avklarade – vad händer nu?

,


BOUJT bildades 2017 när Sveriges Dövas Ungdomsförbund beviljades projektpengar. Nu har tre år gått och efter den 15 september är vi inte längre ett Arvsfonden-projekt. Vi har istället beviljats finansiering för ett år framåt av Childhood!

Vi vill tacka Arvsfonden för dessa tre år och tacka Childhood för att BOUJTs resa kan fortsätta! Nu klättrar vi mot stjärnorna!

I samband med att projektet avslutades så slutade även vår projektledare Åsa Gustavsson hos oss. Vi tackar henne för hennes tid hos oss!

Den 12 september hade vi ett avslutningsmingel på ABF-huset i centrala Stockholm med begränsat antal gäster, som tillsammans tackade Arvsfonden för de tre gångna åren. Bland deltagarna fanns Åsa och Britta från Childhood. På en av bilderna nedan ser ni dem med Olivia, Juni (ordförande SDUF) och Åsa.

BOUJT öppnar chatten på måndagar!

BOUJT kommer att ha chatten öppen på måndagar framöver, klockan...

Chatten har extraöppet vecka 9

Med anledning av attackerna mot Ukraina och den oro som...