Vikarierande volontärsamordnare på 75% sökes!

,

JOBBA HOS OSS! 🌟 En vikarierande volontärsamordnare hos BOUJT på 75% sökes! 🌟 Transkription: ”Jiin: Välkommen till min arbetsplats! Här är mitt kontor! Det kan bli ditt. Det eftersom att vi söker en vikarie för mig under tiden jag är borta på föräldraledighet. Vad har jag för uppgifter här på min arbetsplats? Jo, jag ser bland annat till att jourverksamheten flyter på, håller koll på schemat och ser till att våra syssnare mår bra. Jag lobbar också för barns och ungdomars rättigheter samt deltar i olika aktiviteter. Det är ett väldigt varierande jobb! Ni kan få mer information om ni klickar på länken. Jag vill förresten berätta en till grej: jag har världens bästa arbetskollegor! *Olivia och Carolina vinkar*.” 🌟🌟🌟 För mer information – klicka här! (direktlänk till annonsen på www.sduf.se)

SAVE THE DATE - Nästa bemötandeutbildning

Efter årsskiftet sker vår femte bemötandeutbildning. Tveka inte att kontakta...

Tre år som Arvsfonden-projekt är avklarade - vad händer nu?

BOUJT bildades 2017 när Sveriges Dövas Ungdomsförbund beviljades projektpengar. Nu...