Vikarierande volontärsamordnare på 75% sökes!

0 Comment
201 Views

JOBBA HOS OSS! 🌟 En vikarierande volontärsamordnare hos BOUJT på 75% sökes! 🌟 Transkription: ”Jiin: Välkommen till min arbetsplats! Här är mitt kontor! Det kan bli ditt. Det eftersom att vi söker en vikarie för mig under tiden jag är borta på föräldraledighet. Vad har jag för uppgifter här på min arbetsplats? Jo, jag ser bland annat till att jourverksamheten flyter på, håller koll på schemat och ser till att våra syssnare mår bra. Jag lobbar också för barns och ungdomars rättigheter samt deltar i olika aktiviteter. Det är ett väldigt varierande jobb! Ni kan få mer information om ni klickar på länken. Jag vill förresten berätta en till grej: jag har världens bästa arbetskollegor! *Olivia och Carolina vinkar*.” 🌟🌟🌟 För mer information – klicka här! (direktlänk till annonsen på www.sduf.se)


BOUJT har eget bord under MR-dagarna!

Den 14-16 november är det dags för MR-dagarna i Linköping!...

Delta i vår fjärde bemötandeutbildning!

Till hösten sker vår fjärde bemötandeutbildning! Är du duktig på...