BOUJT på turné!

0 Comment
68 Views

BOUJT ska ut på turné runtom Sverige, vi vill besöka olika skolor som bland annat grund-, gymnasie- och folkhögskolor. Vi vill träffa er barn och ungdomar för att visa hur BOUJT fungerar och hur ni kan använda oss!

Till denna turné erbjuder vi en gratis workshop för elever på högstadiet och gymnasiet: Genuskalas med BOUJT! Workshopen innehåller olika övningar och diskussioner om normer, sex samt information om BOUJT och hur barn och ungdomar kan använda oss.

Vid funderingar om innehåll och upplägg tas kontakt med carolina@boujt.se. Turnén startar igång i början av november. INFORMATION PÅ SVENSKT TECKENSPRÅK HITTAR NI HÄR!


BOUJT till MR-dagarna!

BOUJT kommer att delta i MR-dagarna (Mänskliga Rättighetsdagarna) som tar...

Är du vår nya skådespelare?

I höst kommer Dramaski att producera tio kortfilmer åt oss....

Leave your comment