Snart dags för Almedalen – träffa oss gärna!

Mellan 1 till 5 juli befinner sig Barn- och Ungdomsjour på Teckenspråk i Almedalen för att nätverka, delta i seminarier och föreläsningar samt sprida vårt budskap! Vi kommer att rapportera på våra sociala medier under dessa dagar. Vill du eller din organisation/förening träffa BOUJT under dessa dagar? Utbyta idéer eller kanske bara ta en fika/lunch? Maila oss på info@boujt.se eller skicka sms till projektledare Carolina: 070 948 23 87. Du kan även kontakta oss på våra sociala medier. Säg gärna hej om du får syn på oss!

Jouren och chatten håller öppet som vanligt under dessa dagar!

Välkommen Jonna!

Vi välkomnar Jonna Sjögren till vårt team! Jonna ska arbeta...

BOUJT söker vikarierande volontärsamordnare!

  [video width="1920" height="1080" mp4="https://boujt.se/wp-content/uploads/2021/06/boujtrekrytering.mp4"][/video] 🌟 BOUJT SÖKER VIKARIERANDE VOLONTÄRSAMORDNARE 🌟 Nu...